Skal man bruge boligadvokat ved dødsbo?
Mange tænker på det med et dødsfald som noget, der har med følelserne at gøre, og hvor man egentlig helst vil have afgjort mange af de ting, der kommer i kølvandet på sådan noget:
– Begravelse
– Gæld
– Arv
– Testamente
Ofte kommer der jo en advokat indover til den slags, hvor det er eventuelt overskud i arven, som skal gå til at betale den slags, for det kan bedste svare sig, at man lader en advokat tage sig af den slags, da det sjældent er noget, som almindelige, dødelige mennesker kan finde ud af at afvikle på egen hånd.
Der vil komme mange fejl, og det vil tage lang tid; og når man er i en periode med sorg med videre, så er det bedste at lade sådan en advokat opgøre dødsboet.
Den slags, man ser på TV, hvor man slås om arven, og man ligefrem har ventet på, at vedkommende skulle dø, er helst ikke noget, man bør opleve i det virkelige liv, selvom det da kan forekomme.
Nogle gange står man så med en gæld efter arven, som man så kan undsige sig, men advokaten skal jo have sin løn, og det kan man så udrede på forskellige ved blandt andet at søge støtte.
Men bør man ligefrem får en boligadvokat på tale i forbindelse med et dødsfald såsom her: http://www.kromann-nielsen.com/fagomrader/fast-ejendom ?
Der er jo mange andre ting, man skal have orden på, og nogle af disse aspekter er nedskrevet i loven, så man ikke kan undvige dem, så er en boligadvokat virkelig nødvendig, hvis der nu er en anden advokat på sagen?
Om så vedkommende døde pludseligt, eller det var forventeligt, så kan det jo komme på tale, at man skal have solgt en bolig eller flere efter dødsfaldet, og det kræver oftest en boligadvokat at klare den slags.
Endvidere kan der måske være forviklinger i testamentet om – hvis noget overhovedet er skrevet ned – hvad der skal ske med boligen efterfølgende.
Det kan en boligadvokat også hjælpe med.