Skip to content

Stilfulde frisurer til mænd

En af de vigtigste ting for et vellykket udseende er håret. Og her handler det ikke kun om kvinder, der langt hen ad vejen fører an på denne konto. Næh nej… det handler om jer mænd. Hvilke tendenser skal I følge i 2018, hvis I vil være med i kampen om at være in? Vi har spurgt en frisør i Ballerup, der forklarer, at hårmoden for mænd er forholdsvis klassisk. Og der er grundlæggende to regler, du skal følge, hvis du vil have et rent look: en velklippet nakke og velklippede sider.

Håret skal se klippet ud

Det handler altså først og fremmest om at signalere, at man klipper sit hår. Mange mænd får hurtigt hår i nakken, og så kommer det til at se rodet og usoigneret og uklippet ud, fortæller Frisør Pii. Derfor er tendensen i 2018 først og fremmest, at man skal huske at besøge frisøren jævnligt. Og her snakker vi altså hver fjerde til femte uge, hvis man er pernitten med sin frisure.

Håret er et stamement

Folk udtrykker sig gennem deres hår, og det gælder både mænd og kvinder, fortæller Frisør Pii i Ballerup. Men mænd har som regel bare mindre at gøre med end kvinderne. 

En af de ting, mændene kan spille på, er skilningen. Og her er midterskilningen stadig populær – bare ikke på den der 90’er-måde, hvor håret hænger glat ned på begge sider. Mere på en skødesløs, rocket og usat måde.

I det hele taget bliver det skødesløse et hit i 2018, hvor vi ser frisurer, der helst skal være lidt rodet og drenget i sit udtryk. Og sat på den der måde, hvor der ser lidt usat ud.

Vælg frisure ud fra ansigtsform

Når mænd (og kvinder for den sags skyld) skal vælge frisure, så er det vigtigt at kigge på ansigtsformen. Har du runde kinder, så er det typisk en god idé med lidt længere hår, der giver volumen på toppen. 

Volumen på toppen kan faktisk også være en fordel, hvis du har et meget smalt ansigt. Særligt hvis du har krøller. Klip det helt tæt i siderne og lad så krøllerne eksplodere i en stor kakofoni på toppen.

Til den firkantede ansigtsform er det super fedt med en frisure, der er klippet tæt i siderne, men ikke på toppen. Og selvom sideskilningen måske er på vej ud, så er der stadig noget klassisk og stilrent over en frisure, hvor et tykt hår er trukket skødeløst til siden, og hvor sideskilningen ikke er så optegnet.