Skip to content

Spændende udvalg af økologisk te

Elsker du te, og kunne godt tænke dig at vide mere om tebrygning eller te generelt? Leder du også efter noget ordentligt te i løs vægt, men dit supermarked har enten kun to slags eller (som de større supermarkeder) de samme højst 8 slags?

Der findes jo et utal af tevarianter, og det kan godt være svært at vide, hvor man skal starte, eller hvordan man skal udforske noget nyt, og hvad man egentlig kan lide. Men måske er du sikker på én ting, og det er, at det kunne være dejligt at have et udvalg af økologisk te. Mange tedrikkere går op i sundhed, og måske går du også op at spise og drikke økologisk?

Økologisk te mærket af EU og kontrolleret af Danmark

Hvis man drikker flere krus te om dagen, er det faktisk ret meget, man hælder i sin krop, og te har heldigvis gavnlige stoffer, og da teen opstod i Kina, var det efter sigende som en drik med helbredende virkning. 

Hvis du gerne vil se et udvalg af økologisk te, kan du tjekke Nordic Teas hjemmeside. De fortæller, hvordan den økologiske te er kontrolleret efter regler og regulering, hvor EU laver den europæiske mærkning, og Danmark kontrollerer fødevare- og internetbutikker.

Hos Nordic Tea kan du se 9 varianter inden for te og mange forskellige under kategorierne. Se deres store sortiment og bestil lækkerier, krydderier og kaffe.

Stor smagsoplevelse med Golden Monkey 

Bliver du ikke fristet af fx at læse om en økologisk te som Bali Lin Gong Fu Golden Monkey, der smager dejligt sødt og har små hints af frugt, blomster og frisk muld? Du skal ikke være bange for, at det er en stærk te, selvom den er sort, du må opleve smagen, der fylder din mund. 50 gram koster 81 kr. Du kan på Nordic Tea læse om den perfekte brygning og om, hvordan du faktisk kan genbruge din te, så prisen på den måde halveres.   

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.