Skip to content

Sjov og hyggelige Kay Bojesen figurer – find dem online

Mangler du stadig at finde den helt rigtige gave til sommerens konfirmand – eller skal den nybagte student have et smukt og tidløst symbol på sin succes? Har du lyst til at begave det lykkelige brudepar med smukt design til deres hjem, eller er det dåbsbarnet som skal have en gave for livet? Så kan du med fordel tag et kig på Design Klassiker Shops online butik.

Her finder du nemlig alle de velkendte danske design ikoner som for eksempel Hans Bølling, Henning Koppel, Kay Bojesen, Kristina Dam, Kähler, Le Klint, Louise Roe, Nanna Ditzel, Magnus Olesen, Mette Ditmer, Piet Hein, Zarah Voigt og mange flere. Fælles for disse formgivere er, at de hver især har bidraget med smukt og levende design til den danske kultur arv. Og via Design Klassiker Shop kan du altså finde den helt rigtige gave til en modtager, du holder af.

Vælg Kay Bojesen aben til studenten

Helt oplagt er det at begave den nyslåede student med en sjov og finurlig Kay Bojesen abe. Den klassiske abe er et af de mest kendte værker fra den danske designers hånd, og har igennem mange årtier dinglet fra hylder, reoler og lamper i utallige designer hjem verden over.

Kay Bojesen aben egner sig perfekt som gaven til studenten eller til studinen, idet den fås i en version med enten en rød eller en blå studenterhue. Med en Kay Bojesen abe får modtageren en gave, som han eller hun kan have glæde af i mange år, og som kan følge ham eller hende hele livet.

Andre Kay Bojesen figurer hos Design Klassiker Shop

Ud over den kendte og elskede Kay Bojesen abe, har Design Klassiker Shop masser af andre træfigurer fra den kendte designer i sit sortiment. Du kan se og bestille dem alle via den online shop på designklassikershop.dk