Skip to content

Professionel gulvafslibning i Rødovre ved erfaren håndværker

Et dit hus eller din lejlighed udstyret med et sundt og intakt trægulv, som dækker størstedelen af boligens areal? Så bør du passe godt på det. Et trægulv er et stort og nærmest uvurderligt aktiv for enhver bolig, uanset om der er tale om skibsplanker eller sildebens parket. Hvis et trægulv er velplejet og velholdt, er det nærmest lige meget hvor gammelt det er. Træværk vil altid være det optimale materiale til gulvbelægning, dels på grund af de isolerende egenskaber, som gør det behageligt at betræde uden sko, dels på grund af den varme og charme, det tilfører et hjem.

Slidte trægulve fremstår gamle og beskadigede

Desværre vælger mange at skille sig af med deres gamle trægulv – også selv om det ikke fejler det store, ud over almindelig patina fra dagligt slid. Mange tror nemlig, at et trægulv er færdigt, blot det har nogle overfladiske ridser og småskrammer og er behæftet med skønhedspletter i form af slidspor eller skjolder.

Men disse skader er nemlig som regel blot overfladiske, hvilket vil sige, at de nemt kan fjernes ved en gulvafslibning. Og derfor er det synd at skrotte det gamle trægulv. Du får nemlig ikke et nyt trægulv for de penge en professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling koster.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Når du vælger at lade dit gulv afslibe, vil din professionelle gulvmand først vurdere dit trægulv ud fra dets type, sundhedstilstand og generelle beskaffenhed. På baggrund af denne vurdering samt hans generelle viden om trægulve, vil han kunne fastslå, nøjagtigt hvor meget (eller hvor lidt) af gulvets overflade der skal fjernes for at opnå det ønskede resultat. Ved en gulvafslibning fjernes højst to millimeter af træværket – og nedenunder åbenbares et helt frisk gulv, klar til at modtage en beskyttende efterbehandling efter dit valg. Klik ind på gkservice.dk og få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning.