Skip to content

Nyd din have året rundt med en overdækket terrasse

Skal haven beriges med en smuk træterrasse? Så bør du overveje at tænke overdækning med halvtag ind i dine planer.

Hvorfor lade træterrassen overdække?

Det er en god idé at lade dele af træ terrassen overdække, så familien har et sted at søge skygge for den skarpe sol. Med en overdækket terrasse har du samtidig ly for regnen, skulle den danske sommer vise sig fra sin knap så charmerende side. Og investerer du i en smart terrasse varmer vil I kunne have glæde af terrassen selv på kølige dage.

Hvorfor lade en professionel tømrer opføre min overdækkede træterrasse?

Det er vigtigt at du ikke går på kompromis med kvaliteten når du skal have opført en træ terrasse – i hvert fald ikke hvis den skal være et aktiv for din bolig.

Desuden er det mindst lige så vigtigt at du sikrer en forsvarlig og sikker overdækket terrasse konstruktion. Især når vi snakker overdækket terrasse er det rigtig smart at lade en uddannet og erfaren tømrer forestå design og opførelse af træ terrasse. På den måde er du garanteret at sikkerheden er i top, og at overdækningen på din nye terrasse kan holde til vind og vejr både sommer og vinter.

Hvem kan hjælpe med at designe og opføre en flot overdækket terrasse?

Hvis du leder efter en dygtig faglært håndværker med erfaring og ekspertise inden for overdækkede træ terrasser kan du med fordel kontakte tømrermester Andreas la Cour. Hos Andreas la Cour, som er manden bag firmaet Kun Terrasser, vil du være garanteret håndværk i top kvalitet.

Andreas la Cour har mange eksklusive og individuelt tilpassede træ terrasse med og uden overdækning på samvittigheden. Kun Terrasser har igennem de seneste ti år udelukkende beskæftiget sig med træ terrasser – og du kan se et stort udvalg af disse på hjemmesiden kun-terrasser.dk