Skip to content

Lad dit lokale gulvfirma forestå din gulvafslibning på Vesterbro

Hvis dit trægulv efterhånden er blevet så slidt og nusset i overfladen at du ikke kan få det pænt ved hjælp af en almindelig gulvvask er det på tide med en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes den tørre og trætte overflade, og et nyt og frisk lag træværk kommer til syne. Det anbefales at du overlader opgaven med afslibning af gulve til en dygtig og rutineret gulvmand.

Hvor kan jeg få professionel hjælp til en grundig gulvafslibning på Vesterbro?

Er du bosiddende på det hippe og fashionable Vesterbro er der ikke langt til dit lokale gulvfirma. Du kan nemlig med fordel benytte DBF Gulvservice, som igennem mere end tyve år har beskæftiget sig med diverse former for behandling af trægulve.

Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende de dygtigste og mest erfarne gulvmænd som står klar til at hjælpe dig med at genskabe dit smukke og ensartede trægulv. Når du vælger DBF Gulvservice som din gulvmand på Vesterbro får du ikke alene glæden af dygtige håndværkere og moderne maskinel. Du får også den ekstra service der ligger i professionel rådgivning vedrørende valg af efterbehandling.

Din DBF Gulvservice gulvmand vil på baggrund af sin ekspertise og erfaring kunne foretage en sikker vurdering af dit trægulvs type og beskaffenhed og med udgangspunkt heri kunne komme med de mest kvalificerede bud på en eller flere typer behandling som tjener dette bedst. Du vil for eksempel ikke blive rådet til en sæbe behandling hvis du ikke føler du har hverken tid eller overskud til at vaske gulvet med sæbe spåner hver eneste uge, eller hvis du har hund eller kat. Her vil du få større glæde af en hård, hvid pigmenteret lak, som er en del mere slidstærk og farve bestandig.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice, og bestille en professionelt udført gulvafslibning, via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.