Skip to content

Flotte stuer med levende fototapet

Er du træt af ensfarvede og uinspirerende vægge, som gør dine rum sterile og kedelige at se på? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan gør jeg mine stuer og værelser mere interessante?

Måske synes du at du har du prøvet alt for at skabe et mere spændende og unikt udtryk på de ellers så triste vægge i din bolig.

Du har muligvis prøvet at male dem i forskellige flotte farver, eller dekoreret dem med plakater eller anden form for kunst uden at det har gjort det helt store for rummet. Men har du overvejet hvorledes du kan skabe helt nye dimensioner i rummet ved hjælp af fototapet?

Du forbinder muligvis fototapet med de grimme og lettere tacky tapeter som man kunne få i firserne. Udvalget var temmelig begrænset, og kvaliteten på fototapet ikke videre høj dengang. Men der er sket meget med fototapet siden du var ung.

Nu om stunder kan du vælge og vrage i et hav af forskellige mønstre og motiver. Standarden er væsentligt højere når det gælder såvel print som papir kvalitet. Dette betyder at moderne fototapet er farveægte og har en utroligt høj detaljegrad. Du får altså fototapet som holder sig smukt i længere tid end fordums fototapet. Og så er fototapet fra Sohu ApS så billigt at du ikke vælter dit budget ved at dekorere en eller flere vægge i din bolig med fototapet.

Dekorer med fototapet – en miniguide

Du bør selvfølgelig tage rummets karakter og disposition i betragtning når du vælger fototapet. Fototapet kan virke mere effektfuldt end du måske tror – og derfor er det en god idé at holde sig til fototapet på en enkelt væg i stuen, i soveværelset, eller på børnenes værelser.

Du kan læse mere om fototapet, og se det store udvalg af fototapet fra Sohu ApS, på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.