Skip to content

Få inspiration af en anlægsgartner

Nogle mennesker har bare magiske grønne fingre og kan uden problemer andet end med knofedt anlægge den smukkeste have. Os andre kan med fordel kontakte en anlægsgartner og få inspiration til hvordan vi kan forvandle vores have til et dejligt sted at opholde sig. Det kan også være at du har en have men er kommet i en alder hvor energien er blevet mindre så der skal laves nogle ændringer, så den stadig kan holdes. Det kan være at få nedlagt nogle bede, få skåret planter og buske ned så de nemmere kan passes. Måske skal der plantes noget andet, som ikke kræver nær så meget vedligeholdelse. Du kan blandt andet finde en anlægsgartner i Hedensted. 

Spar penge med en anlægsgartner

De fleste af os har prøvet at købe buske og planter og glad kommet hjem og fået sat dem i jorden for så at opdage at de mistrives hvis ikke de direkte dør. Nogle af årsagerne til dette skyldes, at man har sat planterne forkert i forhold til sol og skygge, men måske også at jordtypen de står i er forkerte. Nye planter er ikke billige, det ved enhver der har været en tur på en planteskole.

Derfor skal det ikke undervurderes at søge inspiration hos en anlægsgartner, så du får valgt de rigtige planter og buske, der passer til din have, så du ikke hvert år skal ud og købe nye og udskifte de gamle. Samtidig vil du også opleve at de blomster du har i haven vil vokse og blomstre op.

Få anlagt en hel ny have

Hvis du af en eller anden grund har en hel bar have, kan du også med fordel kontakte en anlægsgartner og få inspiration og hjælp fra starten. Det vil både spare dig for en masse tid, men også på sigt penge på planter.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.