Skip to content

Få den bedste service på dit lokale autoværksted

Har du brug for hjælp til at sikre, at din bil altid er i god og køreklar stand? Så bør du alliere dig med dit lokale autoværksted – for eksempel Lindgaard Auto.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er dit autoværksted i Skanderborg. Er du således bosat på Skanderborg egnen kan du med fordel vælge Lindgaard Auto som din lokale automekaniker. Lindgaard Auto er ejet og drevet af Rasmus Hamann som gennem 25 år har serviceret glade og tilfredse kunder med mekaniker service og auto reparation.

Rasmus Hamann har været ejer af Lindgaard Auto siden 2007 og ser frem til at byde dig velkommen i værkstedet. Hos Lindgaard Auto finder du, foruden veluddannede og engagerede medarbejdere, det seneste nye udstyr til fejlfinding, måling, servicering og reparation af din bil. Du finder for eksempel en top moderne Air Con station og top of the line udstyr til 4 hjuls måling af såvel yngre som ældre biler.

Din bil er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos Lindgaard Auto. Lindgaard Auto anvender udelukkende godkendte reservedele fra velrenommerede leverandører. Disse reservedele holder samme kvalitet og standard som de originale, og anvendes såfremt disse ikke kan skaffes. Lindgaard Auto yder tre års garanti på reservedele uanset om de er originale eller ej.

De dygtige og erfarne mekanikere og service teknikere hos Lindgaard Auto deltager løbende i kurser og efteruddannelse inden for såvel de nyeste bil modeller som de seneste arbejdsmetoder og standarder.

På den måde sikres at samtlige medarbejdere altid er up to date – og at din bil repareres og serviceres efter gældende forskrifter. Og samtidig vil du hos Lindgaard Auto kunne få et gyldigt stempel i bilens service hæfte således at fabriksgarantien kan bevares og forlænges.

Du kan altid kontakte Lindgaard Auto via virksomhedens hjemmeside for en uforpligtende snak om din bils behov på https://www.lindgaardauto.dk/.