Skip to content

De forskellige problemer med dyr ved terrassedøren

Man skulle ikke tro, at der kunne opstå deciderede problemer ved ens terrassedør, hvad angår dyr, men det gør der faktisk at forskellige arter, og det handler både om, hvorvidt det er en terrassedør med rude eller ej.

Det mest velkendte eksempel er nok, hvis man har kæledyr, som der gerne vil ud og ind af disse terrassedøre.
Det kan blive til et helt arbejde, når man skal åbne dem ind og ud, som de banker på med poterne på døren.

Men den slags kan blive beskidte af den årsag, så det letteste er faktisk at installere en mindre lem, de kan gå ud og ind af, men den skal bare lukke tæt, når den ikke er brug, så der ikke bliver koldt i boligen – eller forbrydere kan finde på at komme ind.

Beskyt terrassedøren mod problemer med dyr

Det er jo meget hyggeligt, at man kan have en terrassedør med en rude i, så man kan kigge ud i haven, men specielt om aftenen bliver sådan nogle dyr tiltrukket af det lys, som der kommer indenfor.

Nu er der heldigvis ikke farlige dyr af den slags i Danmark, der kan prøve at kigge ind, men mindre kan også gøre det.

Men det mest irriterende problem er nok, hvis man er nødt til at åbne terrassedøren lidt for at få luftet ud eller få lidt kold luft ind, og så begynder insekterne at komme ind.

Her bør man forsøge at hænge et myggenet op, som der kan tage de værste insekter, så man slipper for at få dem ind i hjemmet.

Selv en terrassedør lidt på klem i en halv time kan resultere i, at der er mange insekter, som der vil forsøge at komme ind.

Men det var nogle forslag til, at man kan undgå snavsede poter på ens terrassedør, samt hvordan man forsøger at gøre noget ved insekterne.