Hvad er din indstilling, når du bliver ringet op fra et telemarketingbureau?

I gamle dage var det næsten sikkert som amen i kirken, at når man havde sat sig til bords for at spise aftensmad, så ringede ens fastnettelefon, og det kunne jo være et vigtigt opkald.

Du skal tænke på, at det her var fra en tid før, man havde nummervisning, som alle moderne telefoner har, og mens man så forventede at høre naboen i røret sige, at nabogården brændte, så var det en opløftende stemme, der gerne ville forklare en om et fordelagtigt tilbud.

Og så sad man lidt i saksen, for måske var man reelt nysgerrig, og så kunne samtalen køre, selvom maden blev kold – for de ringede jo aldrig, mens man var på arbejde, da folk ikke havde mobiltelefoner dengang.

Men andre gange var man bare for flink til at afslutte opkaldet, fordi man havde et levende menneske i den anden ende, som lød entusiastisk.

Andre igen var deciderede slemme og grimme i deres opførsel.

Det her er jo også mennesker!

Hvis man ikke gad eller havde overskud til at høre om “tilbuddet” på daværende tidspunkt, så kunne man bede vedkommende om at ringe igen senere, og nogle gange sagde man bare nej tak på forhånd, uden man havde hørt om det tilbud.

Bagefter kunne man så overveje, om det var noget for en, men ellers gemte man bare telefonnummeret, så man vidste, man ikke skulle tage den, til når man fik nummervisning.

Nogle mennesker holdt helt op med at tage telefonen på starten af aftenen!

Men desværre var der også de mennesker, der næsten svinede de her telefonsælgere til, fordi de følte det som chikane og irritation, at man blev ringet op om noget, man ikke var interesseret i – eller bare blive ringet op af ukendte personer generelt.

Derfor fik mange mennesker også hemmelige numre af den grund.

Nu om dage skal der lidt mere til, før man må blive ringet op, og så har man også mulighed for at se nummeret.

Måske bliver du en dag ringet op fra https://copenhagentelemarketing.dk/.