Skip to content

Nybegynder i poker? Prøv Video Poker Online

Har du ikke prøvet at spille poker før, men vil du gerne i gang med det, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på pokervarianten video poker online. Det er en meget nem form for poker, hvor du ikke spiller mod andre. Det gør det virkelig egnet til nybegyndere. For det kan være svært som nybegynder at skulle forholde sig til, hvordan de andre spiller, og hvad deres næste træk vil være. Det er noget, der kan tage enormt stort fokus fra dit eget spil. Derfor er det en god ide for dig, at du starter med denne type. 

I Video Poker Online starter du som i alle andre casinospil med at placere et bet. Hvis du har valgt at spille en gratis version, bliver det et bet, der ikke har nogen værdi. Når du er helt nybegynder, er det altid en god ide, at du starter med at spille gratis, da det er med til at gøre, at du kan øve dig på spillet, inden du begynder at spille om penge. 

Nå, det var et sidespring. Når du har placeret dit bet, får du fem kort. Du kan selv vælge, hvilke kort du vil beholde, og hvilke du vil gemme. Det gælder for dig om, at du skal skabe den bedst mulige pokerhånd ud fra de kort, som du får. Derfor skal du allerede, når du får kort første gang, finde ud af, hvilke du vil beholde – og hvilke du vil have byttet ud. 

Derefter får du kort igen, og du skal nu skabe den bedst mulige hånd. Hvilke hænder, der er gode, er præcis de samme som i andre pokerspil. Får du en Royal Straight Flush, vil det derfor stadig være den bedste hånd for dig. Hvis du har spillet 5 mønter i dit bet, får du det tilbage 4000 gange. Du kan læse mere om video poker online reglerne her.