Skip to content

Loftlamper fra Kartell og andre designer brands online

Belysning af en designer bolig er ikke altid en smal sag. For det første skal de enkelte lampers design og udtryk passe til det øvrige decor, og for det andet skal det lys, de spreder, være med til at fremhæve boligens særlige kvaliteter. Med en god loftlampe går du dog aldrig helt galt i byen – heller ikke inden for kategorien designer lamper.

Loftlamper – når du vil skabe overblik

En veldesignet loftlampe spreder et ensartet og behageligt lys over et større areal, og er således egnet til at belyse rum, hvor man har brug for et godt overblik. Det kan for eksempel være kælderen, børneværelset, værkstedet, hobbyrummet eller entreen. Og selv om du fortrinsvis ønsker lamper, som kan skabe hyggestemning, i din stue – for eksempel gulvlamper, pendler og bordlamper – kan det være vældig nyttigt at forsyne stuen med en loftlampe, således at du kan overskue hele rummet, når du skal rydde op og gøre rent.

Designer loftlamper fra Kartell

Dermed ikke sagt, at en loftlampe ikke kan være dekorativ og skulpturel i sig selv. Se for eksempel den smukke og særegne loftlampe Bloom fra det italienske kvalitets brand Kartell. Bloom er designet af Ferruccio Laviani for Kartell, og er fremstillet i hård plast. Den helt specielle loftlampe vækker associationer til smukke blomster arrangementer, og vil helt sikkert vække opmærksomhed og applaus blandt dine gæster. Bloom fra Kartell kaster et blødt og varmt – og faktisk vældig behageligt lys, og kan anvendes som såvel loftlampe som pendel.

Find smukke designer loftlamper online hos andlight.dk

Selv om Bloom fra Kartell måske ikke lige er din kop te, kan du sagtens finde en loftlampe, som passer i din smag, i det store og varierede udvalg af designerlamper på markedet i dag. Du finder loftlamper fra Kartell og andre kendte og velansete designere online hos andlight.dk