En DAB-radio kan stå mange praktiske steder

Det blev næsten noget af en revolution for æteren, da man indførte DAB-radioen.

Dette skete ikke blot fordi, at man indførte en hulens masse flere kanaler, så der var meget og meget mangfoldig underholding at hente sig, men også fordi man kunne få sådan nogle mobile radioer med, som ikke kræver lange forlængerledninger eller store muskler at transportere.

Før i tiden var man jo afhængige af nogle cementblokke af radioer, som man dårligt gad slæbe rundt, og så således blot fik en fast plads i hjemmet, eller hvor man ellers lige fandt plads til den.

Ellers havde man måske en radio i en kabeltromle, men signalet var dårligt, og når man rokkede rundt på den tromle, så blev signalet endnu mere ustabilt.

Det med at gå rundt med høretelefoner med radio i var også noget, der var for de få.

Det var godt, at der kom DAB-radio

Derfor hørte de fleste stadig radio, når de kørte bil, men det var jo lidt træls, hvis man var ved at høre en udsendelse, og man så var nået frem til ens destination.

Eller hvis man nu blot ville høre noget radio, mens man bagte småkager søndag morgen, eller man samlede gutterne til at ville høre en fodboldkamp i radioen, mens man var ude i naturen.

For smartphones med videre havde endnu ikke indtaget Danmark, da DAB-radioen kom til.

Men med netop DAB-radioen kunne man nu have små, mobile radioer, som der ikke vejede særligt meget, og man kunne derfor stille dem, hvor man havde lyst – signalet var også ofte godt!

En del af dem kørte endda på batterier, så man slap for besværet med ledninger, og man kunne derfor have dem med på tur, uden man skulle bekymre sig om at finde en kilde med elektricitet.

Således blev det en forandring for radiobilledet, da man indførte DAB-radio.

Lær mere om det: Klik HER.