Skip to content

Bedre sex for solo mænd og kvinder med vibrator

I mange år har vibratorer til kvinder været et ganske legitimt emne. Siden karakteren Charlotte i den succesfulde, amerikanske tv-serie Sex And The City gjorde den lækre og multi funktionelle Rabbit vibrator berømt og legendarisk, har kvinder over hele verden fået øjnene op for de muligheder og den frigørelse, der ligger i at eje sin egen vibrator. Markedet for vibratorer til kvinder er nærmest eksploderet – og det samme kan siges om udvalget. For med den stigende efterspørgsel er der også fulgt øgede krav til den moderne vibrator.

En vibrator anno 2018 ligner ikke nødvendigvis en penis – vibratoren til den moderne kvinde kan antage mange former, og være udstyret med for eksempel anal vibration eller klitoris stimulator. Dertil kommer, at nutidens vibratorer fås med et hav af indstillingsmuligheder, såvel når det gælder styrke og hastighed, som når det handler om forskellige vibrationsmønstre.

Vibratorer til mænd – et hastigt voksende marked

Vibratorer til kvinder er således ikke noget nyt – eller særligt gedulgt – fænomen. Men vidste du, at der også findes lækre og varierede vibratorer til mænd? Mænd har, i ligeså høj grad som kvinder, brug for variation og spænding i deres sexliv, også mens de er single. Det er en myte, at mænd klarer sig fint med højre hånd – en lækkert stykke onani legetøj med indbygget vibration (og eventuelt vakuum baseret sug) kan øge tilfredsstillelsen, og give den erotiske oplevelse en ekstra dimension. Vibratorer til mænd fås blandt andet i form af den klassiske Flesh Light, som – ud over at være fremstillet i super lækkert, 100% naturtro materiale – nu også fås med vibrator. Der ud over kan diverse onani redskaber til mænd fås med vibration, som styrker ekstasen og det samlede solo sex eventyr.

Du kan finde din nye vibrator hos Nordens største online sexshop, belugi.dk -uanset om du er mand eller kvinde.